Vad är Botox?

Botulinumtoxin, mer känt som Botox göteborg, är framtaget för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att skapa volym och ge ett lyft till förslappad hud.Botoxinjicering används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men är även användbart för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, få bortargrynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Göteborg Estetik | Botox Göteborg

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder vissa delar av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är hjälpande mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.Botox i pannan ger effekt direkt imusklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox priser

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox skiljer sig priserna åt.

Exempelvis om du villbehandlabotox kråksparkar,botox ögon eller botox käke för att nämna förslag på områdena som du kan behandla.

Fullständigt pris ges under din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du önskar görabehandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin syn på vilkenbehandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botox injektion – Procedur?

Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din kommande behandling. Därefterhar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenombehandlingen, kostnad och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botoxinnan, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska gesitt utlåtande om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före och efter

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.