SUP

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är ettfenomensom har blivit allt mer populärvärldenrunt. StandUpPaddleboardinnebär att en person står på en speciell surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda stand up paddle.Stand Up Paddle Board Rental - Agios Georgios by Crazy Sports

Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du använda din paddelbräda i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vilkenvattentyp som du har din SUP i.

Paddleboard

Det viktigaste för SUPär att välja en relevantpaddle board. Du kommer att märka stora skillnader medpaddleboard om du har valt enpaddleboard som är anpassad för din SUP aktivitet.Paddleboardfinns i hårt material eller som upplåsbar. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddleboard är tillverkad för högre hastighet, har ett starkare glid och är ett bra alternativ om du intevillblåsa upp din paddelbräda varje gång och vill ut i vattnet snabbare.Fördelen med en uppblåsbarpaddelbräda är att den tar lite plats och att du kan ta med den överallt och provapå nya SUP möjligheter dit du reser.

Testa på SUP Yoga

Inom SUP kan du göra det mesta och med den smartapaddelbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddleboard.Träningsformen SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten.

SUP Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällandeutforskning av Stockholms skärgårdar har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddle Stockholm runt.Standup paddling är en upplevelse som är till för både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärPaddleboard en upplevelse som passar förallaåldrar.