Skönhetskliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi behandlar det mesta inom estetik och skönhet. Hos oss på vår klinik verkar legitimerade behandlare som behandlar områden inom fillers och botox. Skönhetsklinikens personal är kända för deras expertis och moderna metoder på behandlingar inom estetik.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och din behandling som du gör hos oss. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett toppval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg med fokus på skönhet och body sculpting.Is A Microblading Artist Career Right For You? | Microblading Training

Filler Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika estetikkliniker i Göteborg som har fillers erbjudande, men som saknar kompetens. Hos oss får du kompetent och legitimerad personal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers.
Vi gör allt för att våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda https://www.gotaklinik.se/.
Botox pris
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox skiljer sig priserna åt.
Du kan exempelvis behandla botox panna, botox ögonbryn eller botox gummy smile för att nämna förslag på områdena som du kan behandla.
Fullständigt pris ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver ha behandling med botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken behandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.
Botox procedur
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom behandlingen, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort injicering förut, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är bra mot huvudvärk och migrän och för att lugna överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.