Electrician Is Lington Others Nemme trin til at lave Maki Sushi

Nemme trin til at lave Maki Sushi

Maki er durante berømt og yndlings japansk skål. Det kan være enhver slags sushi rullet med ris og nori (også kendt som tang) indeni. “Maki” på japansk betyder “roll “.Der er mange slags maki afhængig af den anvendte påfyldning. For eksempel er der Californien maki. Dette er laks og apple rullet i ris og tang. Kappa maki er agurk rullet i ris. Og tekka maki er tunfisk rullet i ris. Uramaki er mere kompleks. Kun en ekspertkok kan gøre det til perfektion. De lettere at lave er temaki. Temaki serveres ofte i sociale sammenkomster derhjemme.
Image result for Maki Sushi
Der er flere Maki Sushi ifølge tykkelsen af ​​rullen. Hosomaki er bedroom mest almindelige og er lavet af tynde ruller. Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, med små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af de mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. Delaware fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, før delaware serveres. Men i store festivaler serveres den i helt uudviklede ruller.

Dernæst er der også uramaki, hvor risen ligger uden for rullen. Og temaki er en kegleformet sushi risrulle. Nådtc du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først below 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nåkiminas p forbruges. Ved at lave en maki sushi skal man have durante skarp kniv og bambusmåtte. En ris komfur er valgfri. Det gødtc det simple lettere at lave mad. Der er en speciel sushi kniv mediterranean kun en skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, nåkiminas du kan købe durante, i stedet for at bruge en almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det mediterranean opvarmet sodium og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er bedroom egnede type ris, der spredes på nori. Lægary bambusmåtte og læh plastfolie på toppen. Læg nori ud, mediterranean den skinnende side vendt nedad. Lidt vån eat hænder og tag en håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad durante profit på halv tomme på alle sider af nori. Sæt delaware øvrige ingredienser i midten.

Dernæst hold delaware to ender af bambusmåtte og rul det væe fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nådtc du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at den rullede crazy ikke gåpage1=46 i stykker. Placer den rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres med sojasausdyp på siden.

Bedroom mest almindelige form sushi er Maki sushi. Folk nyder det hele verden rundt. Det kan laves med et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og durante lord sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. Folk, der ønsker at prøve rå fisk for første group, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager durante person til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er durante af ​​de mest elskede sushi over hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skåm på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til durante international landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er durante ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nådtc delaware rulles, producerer Maki sushi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *