Electrician Is Lington Others Bästa kontorshotellet Stockholm

Bästa kontorshotellet Stockholm

Stockholm lockar många kreativa och drivna människor, så det är bara meningsfullt att det har bekväma utrymmen för att dessa entreprenörer ska kunna få sina idéer till handling. Under det senaste årtiondet har det blivit en boom av samlingsrum som har omformat hur och var professionella kan arbeta. Som alternativ till traditionella enskilda företagsbyråer är kontorshotell i centrum för innovation som ger mysiga miljöer för att få jobb och möjligheter till nätverk. Medlemmarna betalar en månadsavgift, och prissättningen beror på om de är heta desking eller att lägga undan ett reserverat utrymme.

 

Det finns flera olika kontorshotell Östermalm, så du kan begränsa din sökning genom att fokusera på vilka bekvämligheter som är viktiga för dig, till exempel 24/7 tillgång till arbetsmiljöer, inredning, snacks och drycker, transport närhet, posttjänster , trycktjänster, samt gemenskapsprogram och evenemang. Oavsett om du letar efter en plats med tonvikt på hållbara metoder så finns det ett kontorshotell Östermalm för just dig.

 

Ett kontorshotell Östermalm vi rekommenderar

DG97 är ett av de bästa kontorshotellen i Östermalm. Det betonar både gemenskap och bekvämlighet. Det erbjuder anpassade utrymmen för fjärranslutna, deltidsanställda samt fullstora företag. Med flera olika alternativ för ditt företag så är DG97 ett bekvämt alternativ i närheten till centrumet, kommersiella distrikt och populära affärer. Medlemmarna får tillgång till bekvämligheter som kaffe, frukt, 24/7 platsutrymme, hantverk på utkast, trycktjänster, daglig städning, kontorsmaterial och mycket mer. Beroende på ditt medlemskap finns tilläggskostnader för posttjänster och bokning av konferensrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *